Costa Blanca Alicante Golfvakantie

Golfbanen zijn het cruciale onderdeel van een perfecte golfvakantie en Alicante, biedt opwindende mogelijkheden voor alle niveaus van golfliefhebbers, evenals hun families met diverse andere sportieve en avontuurlijke activiteiten. Alicante is een startpunt voor talrijke golfers met zijn briljante golfbanen en kilometers van glinsterende zandstranden.

Als u een professionele golfspeler bent die op zoek bent naar meer uitdagende cursussen op uw Alicante golfvakantie, heeft de regio veel te bieden. U kunt er op uitkijken naar de waterrisico’s die in de Alicante Golf Club te vinden zijn, die is gecreëerd door Severiano Ballesteros, een bekende professionele Spaanse golfer en verleden wereld nummer één.

Als u naar het zuiden beweegt, heeft u op de Alicante golfvakantie de zacht gegolfde Alenda golfclub, aan de voet van de bergen van Aguilas. U moet op deze cursus heel voorzichtig zijn, vooral in de laatste negen gaten, omdat ze uw goede score kaart kunnen verwennen.

Voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar een uiterst uitdagende golf, dan kunt u spelen bij de aflopende, bliksemgroenten van de bergachtige Las Ramblas golfbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *