Activiteitsvakantie in Ibiza

Ibiza is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa voor gezinnen die verblijven in luxe vakantiehuizen met zwembaden. Het is een van de beste Spaanse bestemmingen voor een groot aantal vakantiegangers en toeristen keren hier jaar na jaar terug.

De Muradensis hagedis is hier te vinden. Deze grotten moeten van maart tot oktober worden bezocht. Er is een cascade van diamant helder water dat een hoogte van dertig meter bereikt. Er zijn zoute appartementen in Las Salinas.

Sportliefhebbers komen op vakantie en verblijven in een van de vele vakantiehuizen of zelfstandige appartementen. De lange zomerdagen en goede klimaatomstandigheden zijn ideaal voor het spelen (betting) van gazontennis, een zeer populaire sport in Ibiza. Andere activiteiten beschikbaar zijn mountainbiken-er zijn huurwinkels gestippeld in elke stad Ibiza, golf en paardrijden is ook erg populair bij toeristen.

Van mei tot augustus varieert de temperatuur van water tussen 18 graden Celsius en 26 graden Celsius. Dus deze plek is ideaal voor allerlei watersporten. Deze omvatten para zeilen, windsurfen, zeilen, jetskiën, waterskiën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *